People and technology drive performance: dat is waar wij bij INDICIA in geloven. Sinds 1996 ontwikkelen wij online toepassingen die ontstaan vanuit de combinatie tussen mensen en technologie. Door uit te gaan van de behoefte van de gebruiker optimaliseren onze online toepassingen de interactie tussen organisatie en mens. De uitkomst: relevante producten en diensten die leiden tot zichtbare resultaten.

De specialisten van de INDICIA werkmaatschappijen Interactiv, e-Business, Talent & Performance en Total Performance verzorgen elk een deel van het productaanbod en werken daarbij nauw samen zodat de functionaliteiten op elkaar aansluiten en elkaar versterken.

Werkmaatschappij

De specialisten van de INDICIA werkmaatschappijen verzorgen elk een deel van het productaanbod en werken daarbij nauw samen, zodat de functionaliteiten van onze online toepassingen op elkaar aansluiten en elkaar versterken. De verbindende schakel tussen al onze online toepassingen is onze kennis van connectivity en Big Data. Hierdoor kan data verkregen uit bijvoorbeeld apps, social media, HR-systemen, websites en portals eindeloos gekoppeld en ingezet worden. Het maakt daarbij niet uit of systemen en online toepassingen door ons ontwikkeld zijn of niet. Ook het koppelen van oudere systemen is mogelijk. Hoe u dit op een relevante manier doet? Daarin adviseert INDICIA u graag.

Wat we doen

Indica MXA voorziet u ook van animaties en Virtual Reallity. Wij geloven dat iedereen een uniek verhaal te vertellen heeft. MXA creëert op maat gemaakte animaties die uw doelgroep visueel aanspreken. Wij helpen u graag uw verhalen te vertellen. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie.