De oprichting

Diverse ICT en media bedrijven worstelen met vraagstukken rondom het aantrekken, behouden en doorontwikkelen van medewerkers. Het ICT & Media platform realiseert een uniek samenwerkingsverband tussen de bedrijven in de regio, gemeente en diverse onderwijsinstellingen. 

ICT-bedrijven in de regio Midden-Brabant hebben tevens steevast last van uitstroom van talenten uit deze regio. Het ICT & Media Platform  brengt haar partners graag eerder in contact met potentieel talent om deze vroegtijdig kennis te laten maken met aangesloten partnerbedrijven. Wij werken nauw samen met verschillende onderwijsinstellingen om talenten hier te houden en Tilburg en omgeving op de kaart te zetten. De samenwerking tussen overheid, onderwijs en u als ondernemer creëert een unieke en waardevolle propositie voor het ICT & Media Platform . Hiermee binden wij talenten, zodat ook in de toekomst het gewenste kwaliteitsniveau en de werkgelegenheid zal toenemen.


Het bestuur

Het platform wordt aangestuurd door een vijfkoppig bestuur. In dit bestuur worden de sectoren onderwijs en ondermers vertegenwoordigd. Afgevaardigden vanuit de gemeente hebben hun zitting genomen in de Raad van Advies. Deze raad van advies bestaat uit verschillende deelnemers die het bestuur adviseren en ondersteunen in hun beslissingen. De raad van Bestuur bestaat momenteel uit de volgende leden: 

Contactinformatie

Heeft u een vraag, wilt u uw orgnisatie aanmelden voor een van onze evenementen of gaat u graag vrijblijvend in gesprek over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via info@ictenmediaplatform.nl of bel naar 06-3930105.

Ron Obbens - Voorzitter van het platform en directeur bij ZorgMatch B.V. 

John van de Stelt - Financieel manager bij het platform en eigenaar van LAB51.  

Chris van Beem - Actief betrokken bestuurslid van het platform en bedrijfsadviseur bij Ultra-Management.

Maurice van Haperen - Actief betrokken bestuurslid bij het platform en docent aan Avans school voor ICT. 

Paul van Gestel - Actief betrokken bestuurslid en directeur bij het ROC school voor ICT en mediatechnologie.