Evenementen

Het ICT & Media platform organiseert jaarlijks vier evenementen onder de vlag ICT & Media platform Netwerk events. Deze evenementen staan in het teken van een interessant en actueel onderwerp gerelateerd aan ICT en/of media. Daarnaast bieden wij onze partners de mogelijkheid om zelf bijeenkomsten te organiseren en ons netwerk in te schakelen voor het organiseren van kennissessies.    

Samen sterk: de Triple Helix bij Cubics

Vrijdag 14 oktober vond ons ICT- event plaats. Gastheer van het event was Cubics, tevens onlangs partner geworden van ons platform. Na verschillende sprekers gehoord te hebben over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van ICT, de middag afgesloten met een gezellige borrel!

Bekijk hier het verslag van ons event 

Event 14 april; ICT in de Spoorzone

In april 2016 vond ons eerste event van 2016 plaats in de spoorzone! Deze netwerkbijeenkomst stond geheel in het teken van de ontwikkeling van de 'ontdekfabriek' in de Spoorzone én de kick-off van het ICT-Maatjesproject.


Ethical Hacken en netwerken op het ICT & Media event.

Eind december vond ons laatste evenement voor 2015 plaats bij onze gastheer Estate Internet aan de Sportweg. Een geslaagd evenement met Dennis van Halteren als gastspreker. Bekijk de foto's voor een sfeerimpressie. 


Netwerk event LAB51

In september 2015 presenteerde wij onze plannen voor de toekomst en maakten wij de succesen van afgelopen jaar aan onze relaties bekend. Een bijeenkomst waarbij wij te gast waren bij een van de meest duurzame locaties van Tilburg, namelijk het gloednieuwe Faxx gebouw aan de Tivolistraat.