Bijeenkomst 4 ICT-Maatjesproject

Alle coaches en maatjes zijn volop bezig met het uitzetten van lijntjes. Voor de één werpt dit zijn vruchten af en voor de ander helaas nog niet. Aces Direct biedt drie maatjes de kans om in de vorm van een stage of cursus ervaring en kennis op te doen. Drie van de zes maatjes lopen momenteel bij hem rond.

Deze bijeenkomst is vooral gewijd aan het portfolio. Alle maatjes hebben n.a.v. een vacature hun eigen portfolio gemaakt. Feedback vanuit verschillende perspectieven zorgt voor het beste resultaat. Vanuit feedback is het format voor het maken van een portfolio ook wat aangepast. Dit format kun je vinden onderaan deze pagina.

Omdat het portfolio vooral bedoeld is om de zachte kant van iemand aan het licht te stellen, is het belangrijk dat de volgende zaken in ieder geval in het portfolio naar voren komen:

- Een stukje over wie je bent als persoon
- Wat je competenties zijn
- Jouw projecten; beschrijf jouw rol binnen het project, benoem de context bij jouw taken en verantwoordelijkheden, beschrijf of je succesvol bent geweest en waarom en beschrijf wat je hiervan geleerd hebt.

Format Portfolio