Partner worden?

Maak een afspraak. 

Wie zijn wij?

Het ICT & Media Platform ontzorgt ICT-en Media bedrijven in de regio in hun vraagstuk omtrent arbeidsmarkt en resources. Dit realiseren wij door een intensieve samenwerking met onze partners te ontwikkelen. Als partner kunt u uw vacatures en taakstellingen uitzetten binnen het netwerk van het ICT-en Media Platform. 

Aangesloten bedrijven

Als u zich als partnerbedrijf aan het ICT & Media Platform wil committeren neemt u contact op met info@ictenmediaplatform.nl. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met hierin het partnerconvenant en verdere toelichting. Indien gewenst lichten wij de verdere procedure graag in een persoonlijk gesprek aan u toe.

Overheid en onderwijsinstellingen

Het ICT & Media Platform realiseert een sterk samenwerkingsverband tussen ondernemers, overheid en diverse onderwijsinstellingen. Benieuwd naar hun aandeel?  

ICT event 'Samen Sterk' bij Cubics

Vrijdag 14 oktober vond ons ICT- event plaats. Gastheer van het event was Cubics, tevens onlangs partner geworden van ons platform. Aan het eind van de middag startte het event met een welkomstdrankje in het innovatieve en vernieuwde pand van Cubics. Iedereen kwam tussen 15:45 en 16:00 binnen druppelen.

Het event stond in het teken van de verbinding tussen onderwijs, ondernemers en overheid in Tilburg, ook wel de Triple Helix. Rond 16:00 zijn we met een 30-tal personen naar de presentatieruimte gegaan.

Paul van Gestel heette iedereen welkom en vertelde over twee nieuwe partners van het ICT & Media Platform; Cubics en Mic-media. Daarnaast heeft hij ook vertelt over de successen binnen het ICT-Maatjesproject. Er zijn op dit moment drie maatjes aan het werk. Een vierde heeft bij ACES direct de kans gekregen om zijn PHP kennis bij te spijkeren en ontvangt na goed afronden hiervoor zijn certificaat! Een vijfde gaat op korte termijn starten met een scholingstraject voor Softwaretester. De zesde heeft voor zichzelf inzichtelijk gekregen wat hij wil en gaat met zijn coach aan de slag!

Ard Smulders, eigenaar van Cubics, trapte het event af met een presentatie over de organisatie. Onderwerpen die in deze boeiende presentatie aan bod kwamen zijn onder andere de historie, de naamsverandering, de periode in de crisis en de ‘nieuwe’ weg die het bedrijf is ingeslagen.

Paul van Gestel, directeur van het ROC ICT & Mediatechnologie, gaf als tweede spreker door middel van een filmpje inzicht in het nieuwe pand van ROC. Hij wil door deze nieuwe manier van werken een betere aansluiting vinden op het bedrijfsleven. Studenten moeten niet achter boeken in de klas zitten, maar doen waar ze goed in zijn achter de computer. Op 23 november van 16:00 tot 18:00 uur is de opening van het nieuwe pand. Hiervoor zijn alle aanwezigen uitgenodigd.  

Frans – Jan Lathouwers, accountmanager van de gemeente Tilburg verzorgde de laatste presentatie en ging dieper in op de economisch stedelijke agenda. Frans-Jan vertelde wat de plannen zijn vanuit de gemeente met de ICT-sector. Deze sector wordt in Tilburg steeds belangrijker.

Na de presentaties vond een gezellige borrel plaats rondom de bar van Cubics en kon het weekend beginnen!
Steun het OndernemersAkkoord

Het ICT & Media platform is lid van het OndernemersAkkoord. Wij dragen de organisatie een warm hart toe en juichen andere ondernemers toe om het Ondernemers Akkoord te omarmen 

Beursvloer Tilburg 

Boersvloer 2016.

In een tijdsbestek van twee uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven