Partner worden?

Maak een afspraak. 

Wie zijn wij?

Het ICT & Media Platform ontzorgt ICT-en Media bedrijven in de regio in hun vraagstuk omtrent arbeidsmarkt en resources. Dit realiseren wij door een intensieve samenwerking met onze partners te ontwikkelen. Als partner kunt u uw vacatures en taakstellingen uitzetten binnen het netwerk van het ICT-en Media Platform. 

Aangesloten bedrijven

Als u zich als partnerbedrijf aan het ICT & Media Platform wil committeren neemt u contact op met info@ictenmediaplatform.nl. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met hierin het partnerconvenant en verdere toelichting. Indien gewenst lichten wij de verdere procedure graag in een persoonlijk gesprek aan u toe.

Overheid en onderwijsinstellingen

Het ICT & Media Platform realiseert een sterk samenwerkingsverband tussen ondernemers, overheid en diverse onderwijsinstellingen. Benieuwd naar hun aandeel?  

Eerste bijeenkomst ICT-Maatjesproject

Tijdens de eerste bijeenkomst van ons ICT-Maatjesproject zijn ervaringen uitgedeeld over het verloop van het project tot nu toe, maar ook over het proces van solliciteren.
Al snel kwam naar voren dat het lastig is voor sollicitanten, in de ICT branche, om direct bij de juiste persoon aan tafel te komen van het bedrijf waarvoor je solliciteert. Vaak verloopt de werving en selectie van kandidaten via een derde partij. De kandidaten worden vooral geselecteerd op diploma's en kennis en minder op persoonlijkheid.

De bedrijven die gisteren aanwezig waren - ROC, ACES Direct, Indicia en I4c-Connect - gaven allen aan dat een mensenmatch voor hen, in de meeste gevallen, belangrijker is dan de competenties en diploma’s. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de basiskennis aanwezig moet zijn. 

Samen met alle coaches en maatjes gaan wij op zoek naar een duurzame oplossing voor recruitment. Netwerkbijeenkomsten/events lijken ons een goed middel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen en op deze wijze vacatures in te vullen. Bedrijven hebben rustig de tijd om kandidaten te scouten, zien meteen of er een klik is, kandidaten voelen zich meer op hun gemak en er is direct contact tussen de juiste personen.

Samen, met de groep van het ICT-Maatjesproject, gaan wij deze netwerkbijeenkomsten/events uitwerken en wellicht na de zomervakantie organiseren.Deelt u deze manier van denken en denkt u een bijdrage te kunnen leveren in deze netwerkbijeenkomsten? Stuur dan een mail naar fleur@ictenmediaplatform.nl 


Met vriendelijke groet, 

Team ICT & Media platform


Bijeenkomst ICT-Maatjesproject


Steun het OndernemersAkkoord

Het ICT & Media platform is lid van het OndernemersAkkoord. Wij dragen de organisatie een warm hart toe en juichen andere ondernemers toe om het Ondernemers Akkoord te omarmen 

Beursvloer Tilburg 

Boersvloer 2016.

In een tijdsbestek van twee uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven