Partner worden?

Maak een afspraak. 

Wie zijn wij?

Het ICT & Media Platform ontzorgt ICT-en Media bedrijven in de regio in hun vraagstuk omtrent arbeidsmarkt en resources. Dit realiseren wij door een intensieve samenwerking met onze partners te ontwikkelen. Als partner kunt u uw vacatures en taakstellingen uitzetten binnen het netwerk van het ICT-en Media Platform. 

Aangesloten bedrijven

Als u zich als partnerbedrijf aan het ICT & Media Platform wil committeren neemt u contact op met info@ictenmediaplatform.nl. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met hierin het partnerconvenant en verdere toelichting. Indien gewenst lichten wij de verdere procedure graag in een persoonlijk gesprek aan u toe.

Overheid en onderwijsinstellingen

Het ICT & Media Platform realiseert een sterk samenwerkingsverband tussen ondernemers, overheid en diverse onderwijsinstellingen. Benieuwd naar hun aandeel?  

Event 14 april; ICT in de Spoorzone

In april 2016 vond ons eerste event van 2016 plaats in de spoorzone! Deze netwerkbijeenkomst stond geheel in het teken van de ontwikkeling van de 'ontdekfabriek' in de Spoorzone én de kick-off van het ICT-maatjesproject. 

Van VAR naar vrijheid! Oplossingen voor opdrachtgevers en zzp-ers

Per 1 mei 2016 verdwijnt de VAR en gaat de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (Wet DBA) in. Dan kan de zzp’er of freelancer geen VAR (Verklaring Arbeidsrelatie) meer aanvragen. Hiervoor in de plaats komt een systeem met (model)overeenkomsten. Deze moeten ervoor zorgen dat het financiële risico eerlijker verdeeld wordt als er toch sprake is van een verkapt dienstverband. Nu ligt het risico bij de zzp’er, maar straks wordt ook de opdrachtgever verantwoordelijk. Dit vereist aan beide kanten helderheid en structuur.

WordPress Meetup Tilburg

Op dinsdag 10 mei zal de 6e Tilburgse WordPress Meetup plaatsvinden. Deze WordPress meetup is voor iedereen die graag met WordPress werkt, of het nu professioneel of als hobby is. Per meetup zullen er 2 presentaties plaatsvinden, na de presentaties is er nog tijd voor een praatje met een drankje.

Event 14 April: ICT in de Spoorzone

Voor het eerste evenement van het ICT & Media platform pakken wij groots uit. Ons evenement staat geheel in het teken van de ontwikkeling van ‘de Ontdekfabriek' in de Spoorzone én de kick-off van het ICT-maatjesproject.

ACES Direct beste leerbedrijf IT-sector

Het Tilburgse ACES Direct is verkozen tot beste stageplek van Nederland binnen de sector ICT en Creatieve industrie. Het bedrijf liet maar liefst 24.700 andere opleidingsplekken achter zich. Daarnaast werd manager operations, Bram Sauer, als beste praktijkopleider binnen zijn sector verkozen.


Steun het OndernemersAkkoord

Het ICT & Media platform is lid van het OndernemersAkkoord. Wij dragen de organisatie een warm hart toe en juichen andere ondernemers toe om het Ondernemers Akkoord te omarmen 

Beursvloer Tilburg 

Boersvloer 2016.

In een tijdsbestek van twee uur worden (hulp)vragen vanuit verenigingen en maatschappelijke organisaties ingevuld door aanbiedingen vanuit het bedrijfsleven